Laster aktiviteter

Kai Jensen – Ukens bilde: Sommernatta

12. september 2022 kl 19:00 - 21:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
Kai Jensen. Foto: Even Hønsen Agerup

Kai Jensen har jobbet profesjonelt med naturfotografering i over 20 år.

Det nordiske lyset og årstidenes skiftninger er en stor inspirasjon i Kais bilder. Med motiv som landskap makro, fugler og dyr – i prinsippet alt som har med naturfoto å gjøre, og alltid inspirert av den fantastiske naturen vi alle er en del av. En sårbar natur som dessverre er truet fra mange kanter.

Kai Jensen har gitt ut flere bøker: «Mitt Nordmarka» (2005) sammen med Odd Børretzen, «Nittedal, kommunen med den grønne dalen» (2017) og boka om Nittedals Tændstikfabrik (2016). Kai holder kurs og workshops i digital bildebehandling (Lightroom) og fotografering.

Kai Jensen er premiert i flere konkurranser, kåret til Norgesmester i Naturfoto i 2008 av bladet Villmarksliv, IFWP «Picture of the year» 2006, assosiert til Wild Wonders of Europe-prosjektet. Han er også en av gründerne bak magasinet Natur & Foto.

Hjemmeside: Skogskjulet.

Følg møtet på YouTube her.

Ukens bilde
I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Sommernatta. Formatet er projeksjon.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil ett bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert. Fristen for innlevering av bilder er kl. 22.00 fredag før møtet!

 

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45
Denne kvelden er bildevurderingen satt av til å forberede fotoutstillingen OKK skal ha i høst. Du får vite hvordan utstillingen er lagt opp og du kan ta med deg bilder du vil ha vurdert som utstillingsklare (og andre bilder hvis vi får tid til overs). Sammen ser vi på – og diskuterer kandidatene. Kan bildene forbedres? Harald og Utstillingsgruppa deltar.

Printerrommet
Det er mulig å få skrevet ut bilder hver mandag fra 18.00-18.45.

Detaljer

Dato:
12. september 2022
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for aktivitet: