Laster aktiviteter

Fotorally og Nye idéer. Ukens bilde: Luft

18. september 2023 kl 19:00 - 21:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
Fotorally 2023

Fire dager, fire tema, en sammenlagt vinner.

I år prøver vi en helt ny form for konkurranse.

Mandag 18. september må du møte opp i våre klubblokaler i Hans Nilsen Hauges gate 44B, der du får første tema i konkurransen. Så kommer et nytt tema en gang i døgnet fram til og med torsdag kveld. Innleveringsfrist for siste tema vil være fredag 22. september klokka 22.00. Temaene vil fortløpende bli annonsert på OKKs hjemmeside og OKKs facebook-social side. Du vil få et døgns innleveringsfrist på hvert tema og bildene må være tatt innen det aktuelle døgnet.

Juryen vil gi poeng per runde og sammenlagtvinner vil være den med flest poeng over de fire rundene. Ved poenglikhet vil juryen gi ekstra poeng til det aller beste bildet levert i løpet av uka. Bildene vil juryeres av medlemmer fra Asker og Bærum Fotoklubb.

Sammenlagtresultatene fra OKKs Fotorally vil telle som resultater for “ukens bilde” 25. september.

 

Framtidas klubbkvelder?

Etter at vi har kjørt i gang Fotorally 2023, åpner vi for idémyldring blant medlemmene.

Vi ber alle tenke gjennom hva de syns er bra/-ikke så bra med klubbkveldene slik de er nå, hva vi vil beholde og hva vi kunne ønske kommer på programmet. Hvordan kan vi få klubbkveldene enda bedre og mer interessante? Tanken er selvsagt ikke å endre på alt, men kanskje kan vi prøve ut noen nye aktiviteter hvert semester.

Det er først og fremst mandagsmøtene vi vil snakke om, men har du ideer for klubben ellers, så kom med det og vi tar det videre med Styret.

Ukens bilde
I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Luft. Juryeres av Tone Kråkenes.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil ett bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fristen for innlevering av bilder er kl. 22.00 på fredag før møtet!

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45
Har du tanker om en utstilling? Sammen med Janne ser vi på forskjellige muligheter, forventninger, tidsperspektiv, økonomi, lav/høy terskel.

Printerrommet
Det er mulig å få skrevet ut bilder hver mandag, kl. 18.00-18.45.

Detaljer

Dato:
18. september 2023
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for aktivitet: