Laster aktiviteter

Om juryering og bildekritikk med Morten Løberg – Ukens bilde: Før og nå, diptyk (papir)

21. november 2022 kl 19:00 - 21:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
Morten Løberg. Foto: Trond Lillebo

Det er duket for samtale omkring temaet juryering og bildekritikk. Vi får besøk av Morten Løberg, selv fotograf / billedkunstner gjennom nesten 50 år, mangeårig medarbeider i bladet Fotografi, forfatter av flerfoldige bøker om fotografi, fast fotografianmelder i Dagbladet i over ti år, juryleder i bl.a. Forbundet Frie Fotografer 1978/79, medlem av fotografijuryen for Høstutstillingen 1979. For ikke å glemme hans virksomhet som kursholder bak Masterclass Printing Workshop, og det siste året også verkstedet Det er så tynt, lyset – Minimalisme og form. Å rendyrke sitt uttrykk. Anbefales!

Hvem kunne være bedre rustet til å snakke om kveldens tema!?

Morten vil også juryere kveldens innleverte papirbilder.

Morten Løberg har i høst forøvrig gitt ut sin første bok med fokus på egne kunstneriske arbeider: I am standing here to see, Works 1976-2018. Se omtale hos kameranytt.no.

Les mer på nettsidene mortenloberg.no/     og https://www.kursfabrikken.no/

Ukens bilde
I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Før og nå (diptyk). OBS! Formatet er papir.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil ett bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert. Frist for innlevering av bilder er kl. 22.00 på fredag før møtet!

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45
Bildevurdering med Harald. Dette er et ufarlig sted hvor du får konstruktive tilbakemeldinger på bildene du har med på minnepinne (JPG) eller papir. Prosessen er et gruppearbeid der alle kan bidra. Sammen utvikler vi et bedre bildesyn!

Printerrommet
Det er mulig å få skrevet ut bilder hver mandag kl. 18.00-18.45.

 

Detaljer

Dato:
21. november 2022
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for aktivitet: