Laster aktiviteter

Santiago Amengual – Ukens bilde: Å se rødt

14. november 2022 kl 19:00 - 21:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Denne kvelden får vi besøk av Santiago Amengual, pilot og fotoentusiast med  reise- og gatefoto som sin store lidenskap. Dette sier han selv om sine foto-opplevelser og hva han skal snakke om:

Hvem er jeg?
– Jeg heter Santiago Amengual, 58 år og bor i Drøbak.
– Er pilot og jobber med videutdanning av piloter i Norge og det store utland.
– Er sykelig opptatt av å reise med kamera på slep.
– Street Photography er min store lidenskap innen foto.

Under en jobbreise som strakk seg over 6 måneder i Tokyo brukte jeg omtrent 10-12 timer hver lørdag og søndag på å utforske gatefotografi-hot spots i Tokyo og ikke minst, skrive reisebrev om Japan.

Tokyo er et paradis for gatefotografering – innbyggerne ser ikke ut til å ha problemer med å bli fotografert eller kanskje de er for høflige til å vise det. Jeg rakk å vandre rundt store deler av denne spennende, travle supermetropolen der 38 millioner mennesker bor og ikke mindre enn 41 millioner forflytter seg hver dag.

La meg denne kvelden få vise deg noen av mine personlige Street Photography-opplevelser i Tokyo kombinert med japansk kultur og med et lite glimt i øyet.

Nettside: Santiago Amengual

Ukens bilde
I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Å se rødt. Formatet er projeksjon.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil ett bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert. Frist for innlevering av bilder er kl. 22.00 på fredag før møtet!

 

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45: Lynkurs i Pecha Kucha, del 2
Har du 20 bilder til en Pecha Kucha-presentasjon? Vi skal ha ferdig en fremføring til 5. desember. Har du ikke lyst å fremføre bilder i klubben, så bli inspirert av Tone Kråkenes til en senere anledning!

Printerrommet
Det er mulig å få skrevet ut bilder hver mandag kl. 18.00-18.45.

Detaljer

Dato:
14. november 2022
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for aktivitet: