Laster aktiviteter

Kyrre Lien – Ukens bilde: Arbeid, Fotoverksted: Bildekritikk

29. januar 2018 kl 19:00 - 21:30

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kvelden gjestefotograf er Kyrre Lien. Han har, tross sin unge alder, allerede rukket å markere seg som om en av de mest spennende fotografer i landet. I 2017 ble han trukket fram som én av Europas fremste nyskapere under 30 år i mediebransjen i en kåring av magasinet Forbes. Det ble lagt vekt på hans arbeid fra Øst-Ukraina, Gaza og Burma, samt bruk av innovativ fototeknikk som 360-graders video.

Siden 2011 har Lien vunnet flere priser for sine fotografier både i Norge og internasjonalt. Den største utmerkelsen kom da han vant Årets Bilde 2014 i Norge for et bilde fra Gaza. Bildet er av tre barn som henger opp tepper for å skjule ruinene av krigen utenfor soverommet deres. Juryen skrev blant annet: «Bildet er symbolsk uten å være det: Dette er virkeligheten, dette er deres virkelighet”. Hans bilder er blitt publisert i de fleste norske aviser samt The New York Times. (Hjemmeside: Kyrre Lien)

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: «Arbeid» og formatet er papir. Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45

Denne kvelden blir det bildekritikk på fotoverkstedet. Har du lyst å få tilbakemelding på ett eller flere av bildene dine? Eller ønsker du å se og å gi tilbakemelding på andres bilder? Møt opp på det lille rommet i gangen mellom klubbrom og auditorium. Ta med papirbilder, minnepinne eller PC/nettbrett med bilder du ønsker tilbakemelding på, så gjennomgår vi disse denne timen før møtet.

Print 18.00 – 19.00

Printrommet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene, såsant det ikke er annet program i denne timen. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS.

Detaljer

Dato:
29. januar 2018
Tid
19:00 - 21:30
Kategori for aktivitet: