Laster aktiviteter

Luca Kleve-Ruud – Ukens bilde: Fritt motiv – 2 bilder

9. november 2020 kl 19:00 - 21:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Denne kvelden får vi besøk av Luca Kleve-Ruud.
Luca er født i Pescara, Italia, oppvokst i Sykkylven og bosatt på Nesodden. Han har bakgrunn fra  Fotojournalistutdanningen ved Høgskolen i Oslo. Luca har jobbet og levert bilder til en rekke aviser, magasiner, reklamebyråer og forlag både i inn- og utland. Han har vunnet en rekke priser både innenfor foto og video. Han har blant annet vært  Årets bilde vinner i Pressefotografens Klubb. Tidligere har Luca vært fotograf i Dagsavisen, og foto- og videoansvarlig for Dagens Næringsliv. Han har også jobbet  freelance for humanitære organisasjoner som Røde Kors, Amnesty og Redd Barna. Han er nå fast ansatt hos Redd Barna i tillegg til at han driver bilde- og videobyrået Myrull Media.

Nå er Luca aktuell med prosjektet Vårt daglige svinn Gjennom et helt år har han hver dag fotografer all mat han og familien hans har kastet. Tanken var å visualisere hvor mye mat som går til spille hos en ganske vanlig familie. Gjennom året tok Luca over 1000 bilder og førte statistikk over all maten som ble kastet gjennom året. Prosjektet kan sees som et litt pinlig, skremmende men ærlig portrett av Luca og hans familie. Samtidig er det også et portrett av dagens samfunn som de fleste oss nok vil kjenne oss igjen i. Et tankevekkende og viktig prosjekt som allerede har blitt vist som utstilling, og også har resultert i boka ved samme navn

Logg inn til møte her.

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Fritt motiv 2 bilder satt sammen på én flate Formatet er projeksjon.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser
(dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

NB! Vi endrer tidspunkt for innsending av bilder for at de som skal være jury får mulighet til å juryere bildene før møtene starter.
Innlevering av bilder til Ukens bilde flyttes derfor til Fredag kl 22!

Fotoverkstedet er stengt inntil videre.

Printerrommet
Det er mulig å få skrevet ut bilder hver mandag fra 18.00-18.45.
Tid bestilles på forhånd ved å sende mail til klubbrom@oslokameraklubb.no

Detaljer

Dato:
9. november 2020
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for aktivitet: