Laster aktiviteter

“OKK i hundre” – Ukens bilde: Oslo europeisk miljøhovedstad (3 bilder)

25. november 2019 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

For andre uke på rad har “forfallsspøkelset slått til. Denne gangen kom det på fredag inn forfall fra Brian Cliff Olguin, og da blir det ikke lang tid igjen for å skaffe nye kandidater til å holde et foredrag.

Heldigvis har vi mange flinke folk i egne rekker som også er sporty nok til å ta en utfordring på kort varsel.
Det har en god stund nå blitt lagt ned ganske mye arbeid i å planlegge innhold for OKK sitt 100 års jubileum, og man har kommet et godt stykke på veg.
Trond Skaret, som er prosjektleder for “OKK i hundre” vil informere om arbeidet i jubileumsprosjektet.
En del av arbeidet med prosjektet har vært å samle inn bilder helt fra klubbens oppstart og fram til i dag. Det vil også bli vist et ganske stort utvalg av disse bildene i løpet av kvelden.

 

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Oslo europeisk miljøhovedstad. Sett sammen tre bilder til en serie – på én flate. Formatet er projeksjon.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser
(dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45:
Bildevurdering: Ta med et utvalg av dine bilder på minnepenn eller papir. så kan vi ha en fotografisk samtale om hva vi ser. Dette er helt ufarlig og forhåpentlig nyttig, ikke bare for fotografen men for alle som er med.

Printerrommet:
Printerrommet holder åpent kl. 18.00-19.00 før klubbmøtene. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS

 

Detaljer

Dato:
25. november 2019
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet: