Laster aktiviteter

Marina Tennefoss – Ukens bilde: Barbeint

januar 29 kl 19:00 - 21:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
Foto: Yvonne Ringnes

Denne kvelden får vi besøk av fotograf Marina Tennefoss med prosjektet Vi trodde vi kunne fly.

Ikke alle får de samme sjansene fra starten av. Hva gjør det med oss, og hvordan påvirker det valgene vi tar gjennom livet. Dette er fortellingen om livs-krigerene som kom skjevt ut, og startet å ruse seg. De bærer på historier som setter store og dype sår i sjela. Opplevelser former oss til den vi blir. For noen ble sårene for dype, de kunne ikke heles, andre fikk ikke mulighet til å starte på den bratte veien for å få sårene til å gro.

Her er fortellinger om omsorgssvikt, vold, psykisk sykdom, rus, seksuelt misbruk og grove svik. Men også om felleskap, kjærlighet, styrke og mot.

For er det en ting som skal trekkes frem i lyset av denne historien så er det MOT. Mot til å forandre, mot til å kjenne etter, mot til å tilgi seg selv og andre, mot til å ta de vanskelige valgene og mot til å kjempe for det som gjør at de lever gode og verdige liv i dag…eller er på god vei til det.

Prosjektet “Vi trodde vi kunne fly” har som mål å gi disse menneskene et ansikt – å løfte dem opp i lyset som de superheltene de er.

Ukens bilde
I vår uformelle konkurranse er temaet: Barbeint. Juryeres av Marina Tennefoss.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil ett bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs Ukens bilde, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Frist for innlevering av bilder er kl. 22.00 på fredag før møtet.

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45
Bildevurdering. Dette er et ufarlig sted hvor du får konstruktive tilbakemeldinger på bildene du har med deg på minnepinne (JPG) eller papir. Maks tre bilder. Prosessen er et gruppearbeid der alle deltakerne kan bidra. Sammen utvikler vi et bedre bildesyn!

Printerrommet
Det er mulig å få skrevet ut bilder hver mandag kl. 18.00 – 18.45.

Detaljer

Dato:
januar 29
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for aktivitet: