Laster aktiviteter

Marius Schultz – Ukens bilde: Sommer – 2 bilder

17. september 2018 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Denne kvelden kommer Marius Schultz til oss. Han har fotofaglig kunstutdanning fra Brooks InstituteBilderesultat for marius schultzof Photoghraphy i USA. Vann har alltid fascinert ham og i voksen alder er det vannet, det norske vannet, han vender tilbake til når han søker nærhet og ro. Fotografiene bærer preg av denne tilhørigheten og dragningen mot vann, som er et gjennomgangstema i hans fotografier. I tidligere utstillinger har Schultz utforsket menneskekroppen i landskap hvor havet hele tiden er til stede. Han har også arbeidet med bilder hvor vann ikke har vært visuelt til stede, men hvor utstillingstitler som ”Waves” likevel avslører referansen til vann. Disse fotografiene blir derfor metaforer på bølgene i livet generelt.

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: «Sommer – 2 bilder». Sett sammen – på én flate – to bilder som «snakker» i sammen. De kan enten være basert på det estetiske; altså at formene, fargene, lyset, tonen eller teksturen i bildene «arbeider» sammen – eller det mer innholdsmessige, som vil si at bildene kan ha et likt eller et mer polariserende innhold. Men husk: uavhengig av innhold, bør det ligge noen estetiske valg i bunnen som bærer bildene fram og gjør dem «avhengig av» hverandre. Formatet er projeksjon. Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45

Denne kvelden blir det bildekritikk på fotoverkstedet. Har du lyst å få tilbakemelding på ett eller flere av bildene dine? Eller ønsker du å se og å gi tilbakemelding på andres bilder? Møt opp på det lille rommet i gangen mellom klubbrom og auditorium. Ta med papirbilder, minnepinne eller PC/nettbrett med bilder du ønsker tilbakemelding på, så gjennomgår vi disse denne timen før møtet.

Print 18.00 – 19.00

Printrommet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS

Detaljer

Dato:
17. september 2018
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet:
aktivitet Tags: