Laster aktiviteter

Marte Vold – Ukens Bilde: “Hage” på 2 bilder (Papir) – Fotoverksted: Bildekritikk

6. november 2017 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kveldens gjestefotograf er Marte Vold. Hun er utdannet fra statens kunstakademi i Oslo, og fra filmskolen på Lillehammer som filmfotograf. Hun har filmet flere prisvinnende kortfilmer og dokumentarer, samt spillefilmen “Hoggeren” som nylig gikk på kino. Vold har også co-regissert spillefilmen “Mot Naturen” som bl.a. ble vist på Berlinalen i 2015, og har akkurat hatt verdenspremiere på dokumentaren “Letters” på filmfestivalen i Busan, i Sør-Korea.

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: «Hage» på to bilder. (Bruk fantasien og sett sammen to bilder på ett ark over det gitte temaet) Formatet er papir. Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45

Denne kvelden blir det bildekritikk på fotoverkstedet.

Print 18.00 – 19.00

Fotoverkstedet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene, såsant det ikke er annet program i denne timen. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS.

Detaljer

Dato:
6. november 2017
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet:
aktivitet Tags: