Laster aktiviteter

Møte: Hanne Jonassen

7. desember 2015 kl 19:00 - 23:55

| Gratis
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Hanne Jonassen vant «Mobilfotografene» på NRK tidligere i høst. I tøff konkurranse med 5 andre fotografer, med korte frister og kamerateam i hælene, dro Hanne i land seieren med fotograf Jonas Bendiksen som hoveddommer. Bendiksen uttalte at hun bruker seg selv, er søkende, åpen, leken og entusiastisk. Hun kaster seg inn i oppgavene og får raskt kontakt med mennesker.

Premien i Mobilfotografene var en separatutstilling på Rådhusplassen og en fotoreise som skal gå til Svalbard. Utstillingen står på Rådhusplassen frem til søndag 15.11.
Hanne er arkitekt og planlegger i Asplan Viak, og mener hun har arvet fotointeressen av morfaren som var fotograf og drev Aune Forlag

Foredraget er også åpent for deg som ikke er medlem av Oslo Kamera Klubb. Er du nysgjerrig på hva og hvem vi er, -kom gjerne og finn det ut!

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: ’’*Repetisjon*” og formatet papir.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premierte. Se regler her

Fotoverkstedet kl. 18-19

Fotoverkstedet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene, så sant det ikke er annet program i denne timen. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Nasjonalt Selskap For Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant.

Bildekritikk kl 18 – 19

Har du lyst å få tilbakemelding på ett eller flere av bildene dine? Eller ønsker du å se og å gi tilbakemelding på andres bilder?
Møt opp på det lille rommet i gangen mellom klubbrom og auditorium. Ta med papirbilder, minnepinne eller PC/nettbrett med bilder du ønsker tilbakemelding på, så gjennomgår vi disse denne timen før møtet.

Detaljer

Dato:
7. desember 2015
Tid
19:00 - 23:55
Kostnad:
Gratis
Kategori for aktivitet:

Arrangør

Oslo Kamera Klubb

Sted

Oslo Kamera Klubb
Hans Nilsen Hauges gate 44 B
Oslo, Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside