Laster aktiviteter

Øyvind Antonsen. Ukens bilde: Vinterlys

6. februar 2023 kl 19:00 - 21:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
Øyvind Antonsen. Foto: nn

Fotograf Øyvind Antonsen liker vinter og natur. Men han er også tiltrukket av rurale miljøer som han portretterer på sitt helt eget vis. Kveldens foredrag har han gitt tittelen Fra Finnskogen til Sibir – og tilbake.

-Som fotograf arbeider jeg for det meste med ulike prosjekter, ofte i skjæringspunktet mellom natur og kultur, og med elementer av både dokumentarfoto og klassisk naturfoto, forteller han.

Øyvind har jobbet med flere forskjellige prosjekter. Han har gitt ut bok om fraflyttede boplasser som tas tilbake av naturen, han har gjort fotoprosjekt i den forbudte sonen i Tsjernobyl, og han har reist til klodens kaldeste bebodde områder. 

Han er også opptatt av motiver han finner i nærmiljøet sitt, og fotograferer f. eks. både levende og døde dyr i naturen. Han har dessuten en spesiell dragning mot elg, og da gjerne med en humoristisk vri.

Hjemmeside: photographs.no

Ukens bilde
I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Vinterlys.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil ett bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert. Fristen for innlevering av bilder er kl. 22.00 på fredag før møtet!

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45
Bildevurdering med Harald. Dette er et ufarlig sted, hvor du får konstruktive tilbakemeldinger på bildene du har med deg på minnepinne (JPG) eller papir. Maks tre bilder. Prosessen er et gruppearbeid der alle deltakerne kan bidra. Sammen utvikler vi et bedre bildesyn!

Printerrommet
Det er mulig å få skrevet ut bilder hver mandag kl. 18.00-18.45.

Detaljer

Dato:
6. februar 2023
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for aktivitet: