Laster aktiviteter

Pau Buscato – Ukens bilde: Gatefoto fra Oslo

10. september 2018 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Denne kvelden er vi så heldige at vi har fått tak i den kjente spanske gatefotografen Pau Buscato, som for tiden er bosatt i Oslo. Etter å ha studert og jobbet med arkitektur i mange år, sluttet Buscato i 2014 for å vie seg til gatefotografering på fulltid. Siden har han vandret gatelangs i byer som Barcelona, ​​Oslo, London eller NYC, stadig på jakt etter øyeblikk av humor eller visuell skjønnhet. Særlig har Buscato en spesiell teft for små detaljer som han innlemmer på fantasifulle måter i bildene sine. Han har vært medlem av Burn My Eye internasjonale kollektive siden 2017.

Pau har blitt hedret og har mottatt priser på kjente internasjonale festivaler, og fått bildene sine utstilt rundt om i verden samt hyppig representert i trykte medier og på nettet. Etter en soloutstilling i Nizhny Tagil (Russland) er han for tiden hovedutstillingen på Espai de Fotografia Francesc Catala-Roca (Casa Golferichs) fram til oktober 2018. Videre satt han i dommerpanelet på London Street Photography Festival 2017, og skal dømme Miami Street Photography Festival nå i 2018. https://www.buscato.net/

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: “Gatefoto fra Oslo”. Formatet er papir. Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Print 18.00 – 19.00

Printrommet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS.

Detaljer

Dato:
10. september 2018
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet:
aktivitet Tags: