Laster aktiviteter

Pecha Kucha! Ukens bilde: Linjer

desember 5 kl 19:00 - 21:00

Går du med en Pecha Kucha i magen? Har du lyst til å presentere bilder i kameraklubben, men ikke synes du kan fylle en hel klubbkveld? Har du aldri vist bildene dine for medlemmene i OKK tidligere? Har du litt ledig tid noen kvelder i høst til å sette sammen 20 av bildene dine til en Pecha Kucha-presentasjon?

Sammen med Fotoverkstedet arrangerer Fotogruppa to lynkurs i Pecha Kucha i høst (19.9 og 14.11). Dette som en forberedelse til en Pecha Kucha-kveld, der vi håper fire til seks medlemmer vil holde presentasjoner. Når lynkursene er gjennomført og presentasjonene er planlagt, blir det altså framføring på denne kvelden 5. desember. Mer informasjon kommer utover høsten.

Ukens bilde
I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Linjer. Formatet er projeksjon.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil ett bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert. Fristen for innlevering av bilder er kl. 22.00 på fredag før møtet!

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45
Bildevurdering med Harald. Dette er et ufarlig sted hvor du får konstruktive tilbakemeldinger på bildene du har med deg på minnepinne (JPG) eller papir. Prosessen er et gruppearbeid der alle deltakerne kan bidra. Sammen utvikler vi et bedre bildesyn!

Printerrommet
Det er mulig å få skrevet ut bilder hver mandag fra 18.00-18.45.

Detaljer

Dato:
desember 5
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for aktivitet: