Laster aktiviteter

Pecha Kucha – Ukens bilde: Linjer Jury: Liz Palm

5. desember 2022 kl 19:00 - 21:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Sammen med Fotoverkstedet har Fotogruppa arrangert to lynkurs i Pecha Kucha i høst (19.9 og 14.11). Dette som en forberedelse til en Pecha Kucha-kveld, der fire til seks medlemmer vil holde presentasjoner. Når lynkursene er gjennomført og presentasjonene er planlagt, blir det altså framføring på møtet 5. desember. 

Disse fire vil holde sine presentasjoner for oss: Vesla Norstrøm, Jan Thomas Pettersen, Jan Egil Sandstad og Terje Skåre (som stepper inn for Jill Johannessen i siste liten).

Ukens bilde
I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Linjer. Formatet er projeksjon. Liz Palm juryerer for oss.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil ett bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert. Fristen for innlevering av bilder er kl. 22.00 på fredag før møtet!

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45
Bildevurdering med Harald. Dette er et ufarlig sted hvor du får konstruktive tilbakemeldinger på bildene du har med deg på minnepinne (JPG) eller papir. Prosessen er et gruppearbeid der alle deltakerne kan bidra. Sammen utvikler vi et bedre bildesyn!

Printerrommet
Det er mulig å få skrevet ut bilder hver mandag fra 18.00-18.45.

Detaljer

Dato:
5. desember 2022
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for aktivitet: