Laster aktiviteter

Pål Hermansen. Ukens bilde: “Folk”.

12. november 2018 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Denne kvelden kommer Pål Hermansen til oss. Hermansen har arbeidet som fotograf og forfatter gjennom 50 år.  Han er bl.a. utdannet som tannlege og kunstner og har skrevet og /eller illustrert mer enn 35 bøker.  Pål Hermansen har hatt en rekke utstillinger i inn- og utland og er publisert i magasiner som National Geographic Magazine, GEO, BBC Wildlife etc.  Han er gjentatte ganger premiert i store internasjonale konkurranser som World Press Photo, Wildlife Photographer of the Year og European Nature Photographer of the Year etc. Han er også presentert som en av verdens ti beste naturfotografer i en portfoliobok utgitt av BBC/Natural History Museum.  

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: «Folk». Formatet er projeksjon. Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45
Denne kvelden blir det bildevurdering på fotoverkstedet. Har du lyst å få tilbakemelding på ett eller flere av bildene dine? Eller ønsker du å se og å gi tilbakemelding på andres bilder? Møt opp på det lille rommet i gangen mellom klubbrom og auditorium. Ta med papirbilder, minnepinne eller PC/nettbrett med bilder du ønsker tilbakemelding på, så gjennomgår vi disse denne timen før fotomøtet.

Print 18.00 – 19.00
Printrommet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS

Detaljer

Dato:
12. november 2018
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet:
aktivitet Tags: