Laster aktiviteter

Presentasjon av medlemmers portfolio, samt hvordan gjøre “gull av gråstein” – Ukens bilde utgår

16. april 2018 kl 19:00 - 21:30

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Denne kvelden er viet presentasjon av portfolio/serie fra klubbens medlemmer samt en oppvisning i hvordan intetsigende “gråsteinsbilder” kan bli til gull dersom de settes i samme på en “rett” måte.

Da denne kvelden – i tillegg til presentasjon portfolio/serie fra klubbens medlemmer – også vil inneholde en overraskelse fra gruppa som kaller seg: Gull av gråstein, utgår Ukens bilde.

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45

Denne kvelden blir det bildekritikk på fotoverkstedet. Har du lyst å få tilbakemelding på ett eller flere av bildene dine? Eller ønsker du å se og å gi tilbakemelding på andres bilder? Møt opp på det lille rommet i gangen mellom klubbrom og auditorium. Ta med papirbilder, minnepinne eller PC/nettbrett med bilder du ønsker tilbakemelding på, så gjennomgår vi disse denne timen før møtet.

Print 18.00 – 19.00

Printrommet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS.

Detaljer

Dato:
16. april 2018
Tid
19:00 - 21:30
Kategori for aktivitet: