Laster aktiviteter

Tone Stormdal Beckman – Ukens bilde: Glede

4. november 2019 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Tone Stormdal Beckman var «Director’s Choice» på Nordic Light International Festival of Photography i 2018.
Nå kommer hun til OKK for å vise sine bilder.

For å bruke Morten Krogvolds ord om Tone:
«Tone Stormdal Beckman er suveren. Hun har noe av Åse Klevelands kjølige eleganse over seg – også i bildene. Men hennes bilder er ikke bare elegante – de er også pasjonerte, lengselsfulle, og fulle av sødme og kontrollert erotikk.
Modellene får full oppmerksomhet og trygghet, men man merker likevel at fotografen er regissøren og sjefen. Beckman møter kvinner på gaten, på museer eller på cafe, og så setter hun inn støtet. Jeg har sett det, hvordan hun intenst
kommuniserer sine ønsker og ideer – men hva hun sier og hvordan hun får det til, aner jeg ikke. Fremmede kvinner blir som skuespillere i Beckmans regi. Hun bringer totalt fremmede mennesker inn i sitt eget univers på noen timer.

Ingen
jeg vet om arbeider hardere med fotografi som selvstendig uttrykksmiddel enn
Beckman. Jeg har møtt henne en rekke ganger i møter hvor hun viser nye
arbeider. Alltid nye ting og nye veier – men aldri uten at man merker hennes
nærvær i det hele.»

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Glede.  Formatet er projeksjon.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45:
Ta med et utvalg av dine bilder på minnepenn eller papir. så kan vi ha en fotografisk samtale om hva vi ser. Dette er helt ufarlig og forhåpentlig nyttig, ikke bare for fotografen men for alle som er med.

Printerrommet
:
Printrommet holder åpent kl. 18.00-19.00 før klubbmøtene. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS

Detaljer

Dato:
4. november 2019
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet: