• Filmmøte: Praktiske spesialeffekter

  Filmmøte: Praktiske spesialeffekter I første del av dette emnet så vi litt på bruken av miniatyrmodell for opptak av en bilulykke (utforkjøring). Vi fortsetter dette emnet og vil blant annet snakke om en del praktiske spesialeffekter, som pyroteknikk,bullet hits,eksplosjoner, regn, nattlys og månelys. Ikke-medlemmer er også velkommen !

 • Filmmøte: Kamerateknikk

  Filmmøte: Kamerateknikk Det har gjentatte ganger vært etterlyst noe om kameratekniske emner og optikk, og denne gangen vil vi dekke noe av dette store emnet (mer kommer senere). F.eks: -Objektiver (nye og gamle, hva man bør se etter, pris etc). -Bildefrekvens (frame rate) -Picture Profile -HD vs 4k -RAW vs komprimert AVC-HD og MPG4. -Chroma… Les mer »

 • Filmmøte: Filmmusikk

  Filmmøte: Filmmusikk Vi har tidligere dekket flere ulike emner innen lyd i film i møtene våre. Denne gangen vil vi vise et par opplæringsfilmer om musikk i film og et filmeksempel, med etterfølgende diskusjon om dette emnet. Ikke-medlemmer er også velkommen !

 • Filmmøte: Kortfilmprosjekt(-er) Del II

  Filmmøte: Kortfilmprosjekt(-er) Del II Videre planlegging av kortfilm (-er). Det må lages en opptaksplan. En produksjonsplan og en opptaksplan vil inneholde alle datoer og praktiske ingredienser som er nødvendig på settet/location. Basert på skytelisten må også bruk av ulikt teknisk utstyr og grip planlegges, og det bør gjøres location scouting.

 • Filmmøte: Kortfilmprosjekt(-er) Del I

  Filmmøte: Kortfilmprosjekt(-er) Del I Klubben deltar hvert år med filmer i NSFFs NM i Film. Denne gangen satser vi på å få enda flere filmer enn tidligere med i NM. Vi bruker møtet til å diskutere mulige prosjekter. Vi diskuterer muligheter og ønsker fra medlemmer. Hvis du har ideer til filmprosjekter (særlig korte filmer, slik… Les mer »

 • Filmmøte: Planlegging av program

  Filmmøte: Planlegging av program Vi planlegger høstens aktiviteter i filmgruppa. Det er lagt inn to møter for planlegging av kortfilmprosjekter, der den overordnede produksjonsplanleggingen bør starte så tidlig som mulig slik at man er klar til opptak før vinteren setter inn. Medlemmene kan også komme med ønsker om programposter og detaljer i programmet. Ikke-medlemmer er… Les mer »