• Bli med OKK til Skagen torsdag 24. mai – 27. mai!

    Tur- og Utfluktsgruppen arrangerer medlemstur til Skagen 24.- 27. mai. Vi reiser torsdag kveld med StenaLine til Fredrikshavn, og returnerer søndag formiddag via Hirtshals – Larvik. Hotell Strandvejen ble opprinnelig anbefalt som bosted, men vi har nå fått tilbakemelding om at de er fullbooket. Her er to alternativer: https://hotelskibssmedien.dk/ https://hotelpetit.dk/ Program er ennå ikke satt,… Les mer »

  • Mandagsutflukten 23. mai går til Gamlebyen

    Vi møtes på Strøket kl.18.00 (gågata mellom Torggata og Storgata, øverst mot Torggata) og tar buss 34 fra Brugata til St. Halvards plass. Herfra vandrer vi rundt i Gamlebyen. Ansvarlig: Målfrid Sand (tlf. 95217611) Vi vil gå innom både skate-arenaer og byruiner, og starter ved Haralds Vaffel som jo også har blitt et fenomen i denne bydelen! Rundt klokka… Les mer »

  • Årets første utflukt!

    Nå starter utesesongen i Oslo Kamera Klubb. Fra mai til august er det utflukter rundt i Oslo hver mandag i stedet for møter. Vi møtes i Strøket (gågata mellom Torggata og Storgata, øverst mot Torggata) klokka 18.00 og drar samlet til utvalgte steder, ledet av en fra Fotogruppa. Første utflukt er mandag 9.mai  til Opera-området…. Les mer »