OKK-tur til København?

Copenhagen Photo Festival
Copenhagen Photo Festival

I perioden 2. juni til 12. juni 2016 er der Copenhagen photo festival i København.
I den anledning har vi snakket om fælles tur til København. Derfor har vi bestemt at vi vil prøve at lave et fælles oplæg den sidste weekend under CPF 10-12 juni 2016.

Det har ikke været muligt at finde et hotel der kunne tilbyde rimelige priser, så vi er desværre nødt til at opfordre til at folk selv finder overnatning.

Forslag til overnatning er enten at gå sammen nogen stykker og leje en lejlighed via https://www.airbnb.no/eller bruge f.eks.: https://www.booking.com/index.no.html  eller https://no.hotels.com/ og finde hotel. Uanset hvilken overnatnings måde man er interesseret i, skal man være opmærksom  på at det virker som om det er vanskeligt at finde overnatning til rimelige priser, så man skal nok ikke vente for lang tid. En mulighet er faktisk å ta danskebåtens (DFDS) minicruise med én natts overnatting på hotell, det blir faktisk ganske rimelig: https://www.dfdsseaways.no/cruise-og-hotell/populare-hotellpakker/storbyferie-kobenhavn Men her lønner det seg å sjekke umiddelbart!
Copenhagen photo festival plejer at have hovedudstilling ved Øksnehallen på Vesterbro, i nærheden af hovedbanegården, så det anbefales at man finder overnatning i centrum af København eller endnu bedre på Vesterbro. Det er dog ganske enkelt at rejse i København, specielt med metroen, så det er ikke så farligt hvis man ikke bor helt centralt. Sidste år var der gratis bus til Carlsberg-byen, men der er udstilling spredt ud over byen.

 Vi har haft snakket lidt med Danmarks største fotoklub i København, Downstairs, om eventuelt at lave et fælles arrangement, men har ikke lagt os fast på noget endnu. https://www.downstairs-foto.dk/
Som det nok fremgår af ovenstående er der ikke noget program over turen endnu, simpelthen fordi CPF endnu ikke er kommet med et program, men vi følte det allerede nu var så vanskeligt at finde overnatning at vi hellere måtte komme med noget officielt inden det blev for sent. Der er oprettet et event på Facebook som kan bruges til at koordinere overnatning og rejse og anden info: https://www.facebook.com/events/565919610233426/
Tur-koordinatorer er Thor Halvorsen og Rasmus Hald.
Hvis i ikke er på Facebook kan i sende en mail til rasmus.hald.hm@gmail.com og vil vi evt. hjælpe med at finde nogen i kan leje overnatning på airbnb sammen med.
Copenhagen Photo Festival
Copenhagen Photo Festival