Nå skal bildet ditt på utstilling!

img_1631

“Grenseløse Oslo” er temaet for OKKs 95 års jubileumsutstilling på Galleri Albin Upp i desember.

Du inviteres herved til en juryert jubileumsutstilling hvor hver deltaker kan levere tre bilder til juryering – innen kl. 24.00 mandag 14. november. Merk bildefilene dine “jubileumsutstilling-mittnavn.jpg” (lengste side minimum 1280 px – som til Ukens bilde) – og last dem opp HER fra 5. oktober.
Bildene blir deretter juryert, og etter 28. november må de utvalgte fotografene selv sørge for utprint i riktig (høy) kvalitet og format. Svart/hvitt og farge stiller likt – og maksimum motivstørrelse før innramming er A3/A3+ (ca. 30 x 44 cm.) Printene leveres inn mandag 5. desember på OKKs klubbmøte og utstillingen vises i perioden 20. – 23. desember.
Innramming foretas av Gyldne Snitt med 40 x 50 cm. sort ramme med hvit passepartout tilpasset motivet. Innrammingskostnader betales av den enkelte fotograf, ca. kr 300,- per ferdig innrammet bilde. Betalingsprosedyren kommer vi tilbake til om en stund.
Så, finn frem de gode Oslobildene dine, vi vet du har dem…!

OKK-95_RGB