Velkommen til Photocamp 14. – 19. november – mye mer enn bare en fotomesse!

coopergorfer_arg_sewinggirlstotrees1

Photocamp er det årlige møtestedet for profesjonelle, semiprofesjonelle og entusiastiske fotografer – og for alle med lidenskap og interesse for fotografi. Se programmet for Photocamp 2016 HER! (Foto: Cooper & Gorfer) Det blir seks begivenhetsrike dager med enda flere internasjonale og nasjonale foredragsholdere og flere workshops og powerdemos enn tidligere. Det blir utstillinger og siste nytt fra våre leverandører. Det blir overraskelser og kampanjer. Det vil syde av kreativitet og læring. Du kommer til å møte likesinnede og knytte kontakter. Dette vil du ikke gå glipp av!

photocamp-logo-black

Her er noen eksempler fra rekken av fotografiske godbiter:

Daylight Hour, med Arild Bergseth
Plukk opp noen tips og triks på dette frokostseminaret med Interfotos lysmester Arild Bergseth. Arild vet nemlig mer om lys og lyssetting enn noen andre i Norge. Ja, påstanden er drøy, men vi mener det. Han har mangeårig erfaring som kurs- og foredragsholder, og har også undervist i lys og lyssetting på fotoskoler. Frokostseminaret holdes på tre ulike dager slik at flere skal få anledning til å få det med seg. Inkludert gratis frokost og kaffe/te. Se HER!

Rock ’n’ roll & celebrity photography med Morten Rygaard.
Foredraget blir delt i to hvor Morten først vil  fortelle og vise med bilder hvordan det er å jobbe som fotograf i musikkbransjen med noen av verdens mest kjente musikere. Deretter vil han vise hvordan du kan ta kreative bilder med det utstyret og tilbehøret som finnes for hånden. Han lover både et overraskende og morsomt foredrag!  Forbered deg på et actionfylt fotoopptak med Morten Rygaard hvor han fryser øyeblikket mens han tar i bruk både vått og tørt. Se HER!

Foredrag med Ann Karin Matberg
Hva skiller fotografering under vann fra det over vann? Mye mer enn du tror. Undervannsfotograf Ann Karin Matberg har blitt dratt mot havet i hele sitt liv. Hun er for tiden aktuell med fotoutstillingen «5 minutter – to verdener» som er utstilt på Kystmuseet og Biblioteket på Hitra. Matberg har dykket siden 1995. Fotointeressen kom etter at hun tok med seg kompaktkamera under vann for første gang , det var på Maldivene i 2009. Nå er fotografering under vann hennes største lidenskap. Hun skildrer den stille, forunderlige undervannsverdenen full av farger, vakre og snodige skapninger, pussig samarbeid og interessante møter. Ta en kikk under vannet HER!

Og Photocamp på Facebook finner du HER!

Interfoto er Oslo Kamera Klubbs nye samarbeidspartner og sponsor. Vi ønsker dem hjertelig velkommen inn og legger selvfølgelig turen til Drammensveien 130, Bygg C-14, 0277 Oslo – så ofte vi kan 🙂