Velkommen til OKKs jubileumsutstilling tirsdag 20. desember klokken 18.00!

Jubileumsutstillingen vår er nå produsert og 55 bilder venter på å bli hengt opp – og beskuet (og beundret) – fra den 20. desember klokken 1800. På Galleri Albin Upp i Briskebyveien 42 (hjørnet Holtegaten) skal Oslo Kamera Klubb presentere Grenseløse Oslo i byens kanskje hyggeligste visningslokaler med tilhørende kafé i det «gule huset». Ta en kikk inn HER!

okk_plakat_1024

Vi trenger deg som utstillingsvakt og representant for Oslo Kamera Klubb!
I tillegg til å vise frem bildene, ønsker vi også fortelle besøkende om den flotte klubben vår. Vi har derfor produsert en enkel infobrosjyre til «trengende». På denne VAKTLISTEN kan du skrive deg på én økt (eller flere) i OKKs tjeneste i tidsrommet kl. 12.00 til 17.00 den, eller de, dagene som passer deg best. (Disse timene går fort og er en garantert hyggelig og stressfri opplading til høytiden.)
Så skriv inn navnet ditt på det tidspunktet du har mulighet til å være vakt. Vi har delt opp dagene i 4 vakter à 2 timer, men det er selvfølgelig lov å ta to vakter etter hverandre hvis man har anledning. Og det er selvsagt hyggelig å sitte flere sammen også. Åpning og stenging av utstillingslokalet gjøres av de ansatte i kafeen.
Så, spre det glade budskap og vær velkommen til vernissasje tirsdag 20. desember klokken 18.00!