Vis bildene dine i butikken til foto.no

I den nye butikken i Barcode i Oslo, er det 5 store TV-skjermer som bare viser bilder. Der er det ingen reklamer. De er der for å inspirere besøkende og for å være med å promotere fotografer som har noe de ønsker å vise fram.
Bildene vil bli vist fram med fotografens navn lett synlig. I tillegg bør de ideelt sett vise hva bildene er tatt med samt eksponeringsinformasjon.
Hvis du har lyst til å vise fram bildene dine i butikken, send en epost med inntil tre bilder. De må være i 16:9 landskapsformat med oppløsning på 3840×2160 piksler og bør inneholde litt exif-data, så vi kan vise noe av informasjonen sammen med bildene.
Tema er fritt, men vi vil helst ha bilder som ikke er kraftig manipulerte, altså heller fotografier enn photoshop-kunst.
Bilder eller spørsmål kan du sende til erik(at)foto.no