Resultatene for NM i Foto våren 2017 er klare

 

Til vårens runde av NM i Foto ble det totalt levert inn 4306 bilder fra 443 deltakere. Resultatene er nå klare, og publisert på nsff.no. Enkeltresultatene viser plassering og juryens kommentarer for de premierte bildene, og også en kommentar for klassen generelt. Bildene i papirklassene og klubb-NM har blitt juryert i Trondheim av en jury bestående av profesjonelle fotografer.

Som vanlig gjorde medlemmer i OKK det bra i denne konkurransen.  Resultater og bilder finner du på nsff.no.  Men vi kan her nevne at Jens Baashus Jessen plakett for det mest kreative bilde gikk til Karin Elise Fajersson  for bildet «Shades of Body in Water», som også fikk en gullmedalje i klassen Papir Monokrom.

Se resultatlistene her:

https://www.nsff.no/a/index.php?page=sok-landskonkurranser&tilgjengelige_sammendrag=b5cf3866dc2f3fee76adc40ca4abfe75