Vi gratulerer Eduardo Valle de Antón med nominasjon til årets Portfoliopris

Resultatet fra årets Portfoliopris hos Forlaget Fotografi er nå klart.  Og navnet til  Eduardo Valle de Antón dukker opp enda en gang bland fotografer fra OKK som har utmerket seg i konkurranser. Bildene til alle de nominerte kan du se når CYAN galleri åpner utstillingen fredag 8.desember kl. 18.00

Fotografi ønsker å fremme fototalenter og har derfor opprettet denne prisen, som foruten bred eksponering også innebærer en engangssum på 10.000 kroner som tildeles  vinneren. Årets vinner ble Claudia Reinhardt-Teljer. Denne serien vil bli vist sammen med de fire andre nominerte fotografer

Årets utstillere er:
• Aleksander Myklebust
• Claudia Reinhardt-Teljer
• Eduardo Valle de Antón
• Jon Gorospe
• Rebecca Ravneberg

Utstillingen vil være åpen 9-10.desember kl 12-17

https://cyanstudio.no/kalender/2017/12/8/fotografino-sin-portfolioprisutstilling