Husk innleveringsfristen 21. januar til utstillingen på Galleri Albin Upp

20. til 24. mars 2018 avholdes medlemsutstillingen vår og første innleveringsfrist er allerede søndag 21. januar klokken 24.00!

Tema for utstillingen er «Fotografens favoritt», så nå har du mange muligheter! Finn frem tre av dine favorittbilder og del dem med oss – vi vet du har mange…

Først sender du inn tre bilder digitalt/lavoppløselig som juryen deretter skal velge ett fra. Etter juryeringen får du beskjed i god tid om hvilket bilde du skal printe ut i riktig format og kvalitet – og levere til utstillingskomiteen. De utvalgte bildene vil deretter bli rammet inn i sort ramme med hvit, individuelt tilpasset passepartout. Kostnadene betales av den enkelte fotograf, anslagsvis ca. kr 400,-.

Send de digitale bildene til: utstilling@oslokameraklubb.no. Merk bildefilene med fornavn_etternavn_bildetittel. Filformat JPG, lengste side skal være mellom 1280 og 2400 piksler og filstørrelse maks 3 MB (som til innsending til Ukens bilde). Vi kommer tilbake med størrelse, printinfo, rammealternativer, print-innleveringsdatoer, betalingsprosedyrer etc. senere.

Altså: Husk senest kl. 24.00 søndag 21. januar.

På vegne av OKKs Utstillingsgruppe

Tore Borg Larsen (Hjelpemann)

NB! Husk å betale medlemskontingenten innen 31. januar – ellers får du ikke bildet ditt på veggen! (Og kassereren blir glad 🙂