90 OKK-fotografer på utstilling fra 20. mars

Legg merke til at åpningstiden er til kl. 20.00 i ukedagene! Fra 20. til 24. mars fyller 90 fotografer fra Oslo Kamera Klubb hele 31 meter utstillingsvegger i Galleri Albin Upp i Briskebyveien 42 i Oslo. Det er ca. en tredel av OKKs medlemmer som under temaet «Fotografens favoritt» presenterer et meget variert utvalg av uttrykksformer og motiver. Medlemmene ble oppfordret til å sende inn tre bilder hver som ble juryert av Tore Røyneland, Laila Bruun og Arve Kjersheim, slik at hver fotograf nå er representert med ett utstillingsbilde hver på veggen. «Ingen enkel juryjobb akkurat…» smiler Laila Bruun etter en lang juryøkt. Det er vernissasje tirsdag 20. mars fra klokken 18.00 til 20.00 – og de fleste bildene er også til salgs. Utstillingen er åpen tirsdag til fredag fra 12.00-20.00 og lørdag fra 12.00-16.00. Og galleriets særs koselige kunstkafé én trapp opp er åpen til kl. 20.00 – også den er vel verdt et besøk! «Velkommen til Oslo Kamera Klubbs utstilling!» ønsker utstillingskomiteen i kor…