Mandagsutflukter sommeren 2018

Denne sommeren arrangerer vi en fotoutflukt hver mandag kl 18.00 i perioden 14. mai til 27. august, og vi håper på mer oppholdsvær enn det vi fikk i fjor. Programmet for sommerens mandagsutflukter er publisert under aktiviteter, så følg med der (https://oslokameraklubb.no/hendelser/kategori/fotoutflukt/). Det opprettes også et facebookarrangement.

I fjor endret vi oppmøtested til Europarådets plass, og synes det fungerte godt med så umiddelbar nærhet til buss, trikk og T-bane. Vi beholder dette som fast møtested der annet møtested ikke er oppgitt.

Vi ønsker i år å arrangere en bildevisning fra mandagsutfluktene, og dette er satt til første ordinære mandagsmøte 3. september. Vi håper flest mulig av medlemmene som deltar vil bidra med bilder til denne visningen! Vi kommer tilbake med informasjon om hvordan bilder skal leveres.

Ikke-medlemmer er i utgangspunktet velkomne på alle utflukter, men vi har i år ett unntak: 18. juni har vi booket guidet omvisning på Akershus festning og denne tillater maks 40 deltakere. Dette arrangementet blir derfor forbeholdt medlemmer, og det blir påmelding i forkant.

www.oslokameraklubb.no ligger det mange lure tips, og ett av dem er hvordan man lett skal huske medlemsmøter. Samme tipset gjelder for fotoutfluktene, se https://oslokameraklubb.no/2017/04/05/et-lite-tips-for-a-huske-medlemsmoter-i-okk/

Hvis spørsmål rundt mandagsutfluktene, ta gjerne kontakt med en av oss i tur- og utfluktsgruppa som består av Ellen Alvin, Hanne Lund Mathisen, Anne Westad, Leif Egil Olsen, Vidar Håby og Laila Fure.