Vi søker OKK-fotografer til Nordpolen!

(Nordpolen og Sandakerplassen er uoffisielle navn på plassen i krysset mellom Sandakerveien og Grefsenveien på Sandaker i bydel Sagene i Oslo. Opprinnelig var det navnet på en restaurant som lå i Sandakerveien 71, i et trehus som ble revet i 1950-årene.)
Nå ligger Café Cortado og Bar der, Oslo Kamera Klubbs favorittsted og vannhull etter møtene. Café Cortado har nå frigjort veggplass og inviterer alle OKK-ere til å stille ut bildene sine fra nå av! Hver fotograf kan stille med ett bilde, og deltok du på OKK-utstillingen på Galleri Albin Upp i mars, har du jo bildet klart til opphenging allerede! (Deltok du ikke der, er generell størrelse på bilderammen 40 x 50 cm med valgfri passepartout.) I første utstillingsomgang har vi plass til ti fotografer. Og etter ca to-tre uker stilles veggplassen igjen til rådighet for ti nye medlemmer… Og så videre.
Få den oppmerksomheten du fortjener, kontakt utstillingsgruppa SNAREST for å melde deg på – og for få mer praktisk info – og for å gjøre avtale om opphengingstidspunkt etc.: okkutstillingsgruppa@gmail.com Lykke til!