Det er deilig å være norsk (fotograf) i Danmark!

(Foto: Ellen Cathrine Bjønnes Jacobsen)

24. til 27. mai, i strålende sommervær dro 28 OKK-medlemmer på fototur til Skagen i Nord-Jylland. En utfluktssuksess både fotografisk og sosialt, noe disse små bildeglimtene viser. På Grenen kunne man stå med ett ben i hvert sitt hav, samtidig – vandre langs endeløse strender, utforske Den tilsandede kirke, drikke kaffe av kongelig porselen på Brøndums Hotell, studere Skagenmalerne i Skagen Museum, la seg fascinere av Skagens intime og vennlige atmosfære, nyte “en llle en” – eller en enkel “håndbajer” der det passet, smake på stedets friterte rødspette og, og,…. finne motiver du ikke finner hjemme. Et flott arrangement i regi av tur- og utfluktsgruppen i Oslo Kamera Klubb!


Foto: Ellen-Maria Hellerød (fra Det grå fyr)


Foto: Fredrik Knudsen (Fotokurs for spesielt interesserte?)

Foto: Torill Ask


Foto: Tove Johnsen (Fra Grenen)


Foto: Leif Egil Olsen (Fyret på Rubjerg Knude)


Foto: Mona Johansson (utsikt fra Rubjerg Knude)


Foto: Berith Solberg (skulptur av stein fra Rubjerg Knude)


Foto: Ragnhild Kaliski (fra Skagen havn)


Foto: Greta Shehola (Solnedgang i Skagen)