Innleveringsfrister til NM i foto høsten 2018

NM i foto arrangeres av Norsk Selskap For Fotografi (NSFF) og går over to runder, se https://info.nsff.no/blog/2018/07/15/invitasjon-til-nm-i-foto-hosten-2018/.
Som medlem i OKK er du også medlem i NSFF. NB: Ønsker du å delta i klassen for papirbilder må du levere disse til konkurranseutvalget i OKK på første klubbmøte mandag 3. september! Da må du først ha registrert dine papirbilder via NSFFs nettside, printet ut og påført bilde-etiketter på baksiden i henhold til NSFFs konkurranseregler. (Bildene skal deretter sendes samlet til NSFF fra OKK.) Frist for registrering av projeksjonsbilder via NSFFs nettside er 15. september.

Klubbrommet vil holdes åpent torsdag 30. august kl 17 til 19 for at medlemmene skal ha mulighet til å printe ut bilder til NM. Pga begrenset kapasitet er det kun bilder til NM som kan printes! Leif Egil Olsen (tlf 99 48 44 11) vil være til stede og bistå.