Invitasjon til NSFFs film- og fototreff i Drammen 7. til 9. september!

Fotoklubbene i Lier, Holmestrand og Drammen inviterer til film- og fototreff. Igjen blir dette i Drammen – denne gang i Drammen fotoklubbs lokaler i Akademiet Ypsilon. Vi håper at så mange som mulig fra klubbene på østlandet og sørlandet kommer og setter sitt preg på treffet! Det blir nemlig lagt opp til at alle klubbene kan ha sin egen «stand» for å presentere sin klubb – og komme i kontakt med andre for samarbeid og erfaringsutveklsling. Dette blir en arena for læring, mingling og nettverksbygging! Noen av NSFFs samarbeidspartnere dukker også opp. Treffet har fått tema «Stort og smått», og vil omhandle temaer fra arkitekturfoto til mikroskopfoto! Deltagerprisen blir – som vanlig – kr 500,- for hele helgen for medlemmer i klubber tilsluttet NSFF. For andre: se prislisten/påmeldingssiden nedenfor til treffet! Ungdom under 25 år: kr. 250,-! Gratis parkering. Også i år blir det et dedikert innslag beregnet (først og fremst for) ungdom. Kyle Meyr er 27 år, fra USA, med røtter i Norge. (Han bor nå i Oslo.) Han skal holde en workshop i actionfoto i skateparken i Drammen. Siden det står «først og fremst for ungdom», betyr det ikke at vi over 25 år er utelukket; det er nemlig mulig å bli med på ALT som skjer på treffet. Fullt program, kart, påmelding etc. finner du her:http://filmogfototreff.com. Velkommen! Med fotohilsen Lier fotoklubb, Holmestrand fotoklubb og Drammen fotoklubb