Nå haster det: Send inn bilder fra sommerens OKK-utflukter!

I sommer har vi gjennomført en rekke interessante og hyggelige turer og mandagsutflukter i regi av OKK. Det har vært stor oppslutning og hundrevis av bilder er tatt – og forhåpentligvis tatt godt vare på!
mandagsmøtet 3. september skal Leif Egil vise hva vi har opplevd sammen i sommer (rent fotografisk…) og håper du vil sende inn fem av dine motiver fra disse turene, uansett om du bare har deltatt på én tur eller på flere.
Fristen for innsending er 31. august, så det er bare å begynne å bla i bunken med én gang 🙂
Slik sender du inn bildene dine:
1) Via e-post: Gi bildefilene navn som inneholder ditt navn pluss utfluktsmålet; f.eks. slik: «Ole Olsen_Lysakerelva.jpg». Bildenes lengste side bør være mellom 1280 og 2400 piksler og sendes inn til: turgruppa@oslokameraklubb.no
eller…
2) -via denne lenken som leder til et enkelt Google-skjema: https://goo.gl/forms/RTGntyKaAH1F9b9v2

Sett i gang og bidra til et bilderikt fotomøte 3. september. Takk skal du ha, vi ses!