Nå skifter vi utstilling på Café Cortado – kom og heng opp nye bilder!


Hei alle “gamle” Cortado-utstillere, nå gir vi plass til nye!
Nå bytter vi ut nåværende utstilling på Café Cortado på Nordpolen. Derfor er det fint hvis alle som har hatt bilder utstilt kan hente bildene sine lørdag 13. oktober fra kl. 12.00. Nå gir vi plass til dem som står på ventelisten, det gjelder følgende fotografer:
Ellen-Maria Hellerød
Anny Langer 
Elin Martinsen 
Berith Solberg 
Tori Tollefsen
Anne Westad 
Gjertrud Eggen 
Lars Johansen 
Ann Elin Bratset 
Irene Karavolias 
Petros Goulas 
Carl Bretteville 
Kristin Thallaug 
Greta Schehola 
Kari-Grete Alstad 
Tone Kråkenes 
Laila Hammeren 
Håper alle har mulighet til å komme innom Café Cortado med bildene førstkommende lørdag 13. oktober innen kl 12.00. Husk at bildene må merkes med navn og salgspris (på baksiden), og evt. med ekstra merking foran. Irén vil være tilstede på Café Cortado den lørdagen fra kl 10.30 og ta imot bildene. Hvis noen av utstillerne samtidig har mulighet til å hjelpe til med å henge opp bildene, er det fint!
Beklager kort varsel… med vennlig hilsen
Irén Wiggen
– på vegne av utstillingsgruppen i OKK
Mob.: 410 20 866 (irenwiggen@gmail.com)