Bli med på fototur til Bergen med OKK!

(Foto: Sverre Hjørnevik/visitbergen.com) Tur- og utfluktsgruppa arrangerer fototur til Bergen 23. til 26. mai. Programmet er ennå ikke fastsatt, men som tidligere vil det bli litt løst der man selv kan påvirke hva dagen skal by på, og så samles vi til felles middag på kvelden.
Bergen er full av attraksjoner: Bryggen, de syv fjell, sjarmerende smug, flere spennende museer og mye mer. I tillegg arrangeres Festpillene i Bergen samtidig, og dette kan jo berike turen ytterligere.
Reise og overnatting må bookes av hver deltaker. Vi foreslår Magic hotell Korskirken. Noen ønsker å ta toget, andre velger fly.

Fyll ut DETTE SKJEMAET hvis du ønsker å delta:
• Benytt gjerne kommentarfeltet for informasjon om når du kommer, hotell du skal bo på, tips til spisesteder og severdigheter.
• Hvis du ønsker å være med på felles middager, må påmeldingsskjemaet sendes inn senest 1. mars da vi ønsker å være tidlig ute med å booke spisesteder.

Vi vil etterhvert lage en felles mailingliste der alle har mulighet til å planlegge videre sammen. Vi oppretter også en facebookgruppe for turdeltakerne, der vi kan oppdatere hverandre i forkant og underveis om hva som skjer.

Vennlig hilsen tur-og utfluktskomiteen ved Leif Egil Olsen, Vidar Håby, Anne Westad, Hanne Lund Mathisen, Ellen Alvin og Laila Fure