Innlevering 3. februar til OKKs vårutstilling i mai!

Vi gjentar fjorårets suksess og inviterer OKKs medlemmer til å stille ut sine bilder på Galleri Albin Upp på Briskeby – denne gang i to uker, fra 7. til 19. mai. Nå er det bare tiden og veien, innlevering 3. februar!

Slik er prosedyren:
1: Velg ut maksimalt tre bilder, temaet er «Fritt motiv».
2: Send en digital fil av hvert motiv til okkutstilling@gmail.com.
3: De digitale filene skal benyttes som juryeringsgrunnlag.
4: Når juryen har valgt ut de motivene/fotografene som skal være med på utstillingen, får hver enkelt bidragsyter i god tid beskjed om å printe det valgte originalbildet.
5: Printene leveres inn på OKK-møtene 18. eller 25. mars.
6: Galleri-leie og produksjonspriser for øvrig bestemmes når alle deltakere er registrert.

Alle medlemmer er hjertelig velkommen til å sende inn bilder. Utstillingen blir juryert i forkant. Vi ønsker størst mulig bredde og at så mange som mulig vil være med, men blir det flere deltakere enn vi mener vi greier å presentere på en god måte, vil juryen velge hvem som får delta. I utgangspunktet vil det kun bli valgt ett bilde per deltaker.

Om innsending av bildefiler:
Innlevering: Digitale filer sendes til okkutstilling@gmail.com (NB! Ny e-postadresse!).
Innleveringsfrist: 3. februar 2019 kl. 23.59.
Tema: Fritt motiv.
Antall bilder per deltaker: For å få et godt og variert utvalg, ønsker vi at flest mulig sender inn 3 bilder!
Filformat: JPG. Lengste side på 2400 piksler og filstørrelsen maks 3 MB.
Merking av digitale filer: fornavn_etternavn_bildetittel_salgspris.jpg
Eksempel:  (ole_olsen_vinter_1800.jpg)

Om salgspris:
Vi tilrettelegger for at dette skal være en salgsutstilling. Salgsprisene er inklusiv ramme. For å kunne selge bilder på utstillingen, trenger vi priser fra deg. Det er opp til hver enkelt å sette salgspris på egne bilder, men vi i utstillingsgruppa foreslår enten kr 1.800,- eller kr 2.500,-. Mener du at du kan ta mer (eller mindre), velger du en annen pris.

Om printing og innramming:
Så snart de innsendte bildefilene er juryert i slutten av februar, informerer utstillingsgruppa deltakerne om hvilke bilder som er valgt. Hver deltaker leverer print av utvalgt bilde.
Anbefalt print-/motivstørrelse er A3 eller A3+.
Innlevering på OKK-møtene 18. og 25. mars.
OKK sørger for innramming med sort treramme i størrelse 40 x 50 cm eller 40 x 40 cm (for kvadratiske bilder) samt individuelt tilpasset, hvit passepartout – pris kr 380,-.

Om utstillingen:
OKK har samme budsjett for denne utstillingen som for den i 2018. Det har ikke vært mulig å leie galleriet for bare én uke og det er vanskelig å finne gode alternativer. For at det skal være mulig å gjennomføre en utstilling i år, har styret besluttet at deltakerne er med og spleiser på de leiekostnadene som overstiger budsjettet. Til gjengjeld skal det fokuseres mer på å selge bilder.

Totalpris for deltagelse:
Galleri-leien vil avhenge av antall deltakere og kan bli et sted mellom kr 290,- og 390.-. Totalpris for deltakelse blir da mellom kr 670,- og kr 790,-. Vi håper dette ikke er avskrekkende, men heller bidrar til at man ser mulighetene og leverer inn ekstra gode bilder! Informasjon om innbetaling sendes ut senere.

Vi gleder oss til å motta massevis av flotte bilder og håper å lage en spennende og allsidig utstilling med mange besøkende og mange solgte bilder. Lykke til!

Hilsen utstillingsgruppa i OKK