OKK er på Reddit!

Etter initiativ fra medlem Jan Thomas Pettersen er Oslo Kamera Klubb på Reddit. Reddit er kanskje verdens største forum, og blir populært kalt “Forsiden til internett”. Her kan man opprette eget område, en såkalt «subreddit». OKKs subreddit heter «r/OKK_diskusjon». Hensikten er å kunne diskutere f.eks. siste foredrag på klubbmøtet, motiver, konkurranser, erfaringer, teknikk og utstyr etc. Reddit gir god struktur, og det er enkelt å spore opp tidligere diskusjoner og samtaler. Reddit er ment som et supplement til OKK Social – som er mer for utveksling og sosialisering medlemmene mellom med f.eks. «bildevisning», invitasjoner og tips om arrangementer, etc. etc.

 

For å få tilgang til OKKs subreddit, gå inn på www.reddit.com og lag deg en bruker. Det gjør du ved å klikke på “Sign up” øverst til høyre på siden. Skriv deretter inn «Oslo Kamera Klubb» i søkefeltet øverst på Reddit. Da kommer «r/OKK_diskusjon» til syne i søkeresultatet. Klikk på selve navnet «r/OKK_diskusjon». Nederst i høyre hjørne finner du det sorte feltet merket «Moderators» og klikker deg inn via konvoluttsymbolet. Der kan du sende en melding til moderator Jan Thomas og be om tilgang. (Eller du kan kontakte ham direkte på jtp@jtpettersen.com hvis du lurer veldig…) Du kan selvfølgelig også gå inn via Reddit-appen. Lykke til!