Se Trond M. Skarets utstilling “Bare bilder” på Ly i oktober

Legg en kunstpause til Grünerløkka og se noen av Tronds fantastiske bilder på Ly (Toftes Gate 41A) fra 2.-30 oktober.

Trond M. Skaret har fotografert i hele sitt liv. Fra høsten 2009 har aktfoto og fotografi av dans utgjort hoveddelen av hans arbeider. Han arbeider både i studio og på lokasjon ute og inne. Det er et utvalg av de ti siste aktive årene han viser på denne utstillingen, som har fått navnet “Bare bilder”.

Trond har vært medlem av Oslo Kamera Klubb (OKK) siden 1977 og ble i 2000 utnevnt til æresmedlem i klubben. Trond har også i mange år vært aktiv i Norsk Selskap For Fotografi (NSFF) og var bl.a. leder for organisasjonen i perioden 1999-2004.

Trond har de siste årene gjort stor suksess i fotokonkurranser i inn- og utland og er i dag en av Norges mest premierte fotografer gjennom tidene. Så vi gleder oss veldig til utstilling!
Vernissage er 3.oktober kl.19.00. Finissage 30. oktober kl.20.00