Kom inn fra Novembermørket og opplev Marokko

Fra 2. til 16. november vil bilder fra en av Terje Skåres workshoper i Marokko fylle veggene på Ly (Toftes gate 41, på Grünerløkka). Blant fotografene som stiller ut vil vi finne OKK medlemmene Jill Johannessen, Lars Takla, samt Terje Skåre selv. 
 
Fotoworkshopen “Lys som former” ble arrangert i Essaouira i Marokko i februar 2019 av fotograf og OKK’s kursleder Terje Skåre i samarbeid med Tor Arne Hauer.
Kursdeltakerne Lise Ekern, Marie Lise Sjong, Jill Johannessen, Tove Kristiansen, Inger Løken Takla og Lars Takla viser her noen av sine bilder fra workshopen. Den enkelte fotograf har sett Essaouira på sin måte og fanget veldig ulike motiver – folkeliv, miljø, portretter. arkitektur, ørken osv. Med andre ord en variert utstilling. Vernissasjen er kl 19.00 på lørdag 2. november. 
 
Ta turen innom Ly og opplev herlige Marokko midt i Oslos novembermørke.