Lær av dine klubbkolleger på OKKs fotoverksted hver mandag i hele vinter

Høsten er her og innendørssesongen er godt i gang. En viktig del av mandagen din bør da være et besøk på OKKs fotoverksted. Fotoverkstedet frister denne sesongen med et svært innholdsrikt og lærerikt program, der flere av klubbens medlemmer deler sine kunnskaper og erfaringer.
Fotoverkstedet starter klokka 18.00 i klubbens lokaler.

Her er fotoverkstedets program for ukene før jul:

30.september
Program ikke avklart.

7.oktober
Klubbkveld hos Foto.no. Fotoverksted utgår.

14.oktober – Slideshow
Eivind Nilsen viser oss hvordan man lager et slideshow i Lightroom, Vi ser på hele prosessen fra start til slutt. Kort
oppsummering av metode vil gis skriftlig til alle.

21.oktober – Portrettlys
Unn Kristin Syverud gir oss en enkel innføring i portrettlys. Hun vil snakke om naturlig lys og gi enkle tips for bedre portretter. Kanskje blir det tid til en rask innføring i studioblitz også.

28.oktober – Instagram for nybegynnere
Janne Myhre Claassen avslører mange av “hemmelighetene” med Instagram. Hun lover å starte helt fra “scratch”, så ingen forkunnskaper er nødvendig, men ta gjerne med noen bilder på mobilen.

4.november – Bildevurdering
Ta med et utvalg av dine bilder på minnepinne eller papir og vi tar en fotografisk samtale rundt hva vi ser. Dette er helt ufarlig og veldig lærerikt, ikke bare for fotografen men for alle som er med.

11.november – Etterarbeid i Lightroom
Jan Thomas Pettersen deler sin entusiasme om etterarbeid av foto i Adobe Lightroom (og kanskje litt i Photoshop også). Han vil bl.a. vise oss hvordan han prosesserer sine egne foto for å skape sitt uttrykk.

18.november – Internasjonale konkurranser
Kari Espeland går gjennom litt av hva som finnes av internasjonale konkurranser og hvordan du kan delta.

25.november – Bildevurdering
Ta med et utvalg av dine bilder på minnepinne eller papir og vi tar en fotografisk samtale rundt hva vi ser. Dette er helt ufarlig og veldig lærerikt, ikke bare for fotografen men for alle som er med.

2.desember – Websider
Jan Thomas Pettersen tar en gjennomgang av metoder man bruker for å bygge nettsider. Alt fra å gjøre alt selv, til de mer “Bare fyll ut skjema” metodene. Mest fokus blir det på det siste og hvordan hvem som helst kan lage sin egen hjemmeside på internett.