Se Terje Skåres drømmebilder på Ly fra 20. november

Fra 20. november kan du nyte Terje Skåres utstilling “Draum” på Ly i Toftes gate 41 (på Grünerløkka). Slik beskriver Terje selv utstillingen:
 
“Ein gang drøymde eg om å bli fotograf. Så blei eg etter kvart fotograf. Når eg fotograferar så er eg også på ein måte i ein draum og prøvar å formidle ei stemning – ja, ei stemning som i ein draum. Det er denne stemninga som kan kome til uttrykk gjennom ulike motiv, gjerne litt abstrakt, som er min raude tråd i utstillinga. Dei fleste motiv er henta frå naturen der eg er fødd og oppvaksen og framleis elskar å være, men ein kan drøyme om så mangt – kom og sjå! 
Velkomen til vernissasje på LY onsdag 20/11 kl 18.30 – Velkomen til min DRAUM!”

Vi oppfordrer alle til å ta en pause i julestria og drømme seg bort med Terjes bilder. Utstillingen henger oppe til over nyttår.