Ellevilt

Tirsdag 18/2 kl 19 kan du lære litt om Animasjonsfilm. Da kommer produsent og regissør Frank Mosvold på besøk til Oslo Kamera Klubb. Mosvold er utdannet innen filmproduksjon fra Loyla Marymount University. Han driver produksjonsselskapet Kool Productions, og har arbeidet med film i over 20 år. Mosvold har vært regissør og manusforfatter for en rekke kortfilmer før han startet med animasjonsfilm. Han har blant annet produsert animasjonsserien Hubert i samarbeid med NRK, og er nå aktuell med en helaftens animasjonsfilm med tittelen Elleville Elfrid som går på kino nå, og som passer for både barn og voksne. Mange av Mosvolds filmer søker å bevisst utfordre tradisjonelle kjønnsroller og tar mål av seg å ikke bare underholde men også avspeile en dypere tematikk. Møtet begynner kl 19. Også ikke-medlemmer er velkommen. Møt presis !