Husk innleveringsfristen for digitale bilder til NM – 15. mars 2020

Innleveringsfristen til NM i foto er 15. mars og digitale bilder (projeksjon) kan leveres inn helt fram til fristen. (Siden papirbilder skal sendes samlet fra hver klubb, måtte papirbilder være OKK i hende 2. mars for å være sikker på at bildene skulle komme fram til Narvik innen 15. mars).

NSFF har innført en ny medlemsdatabase, basert på en løsning fra Rubic AS. Som medlem i OKK (og dermed i NSFF) skal du ha mottatt en aktiveringslenke på e-post fra Rubic AS. Følg instruksjonene i lenken.
Når du har aktivert din bruker i medlemsdatabasen, kan du neste gang gå inn via NSFF.no og klikke på linken “Min side” øverst til høyre på NSFF-siden og så logge inn. 

Husk også at reglene for NM i foto er revidert i år.

Vi håper mange OKK-medlemmer vil levere bilder til NM og ønsker lykke til!