Husk innleveringsfristen for papirbilder til NM – 2. mars 2020

Innleveringsfristen til NM i foto er 15. mars.  Papirbilder skal sendes samlet fra hver klubb.  For å være sikker på at bildene kommer frem til Narvik innen 15. mars, har vi satt leveringsfrist for papirbilder på OKKs medlemsmøte 2. mars 2020.  Husk at bildene må være registrert i NSFFs database før innlevering.

NSFF har innført en ny medlemsdatabase, basert på en løsning fra Rubic AS. Som medlem i OKK (og dermed i NSFF) skal du ha mottatt en aktiveringslenke på e-post fra Rubic AS. Følg instruksjonene i lenken.
Når du har aktivert din bruker i medlemsdatabasen, kan du neste gang gå inn via NSFF.no og klikke på linken «Min side» øverst til høyre på NSFF-siden og så logge inn. 

Husk også at reglene for NM i foto er revidert i år.

Vi håper mange OKK-medlemmer vil levere bilder til NM og ønsker lykke til!