Fototur til Skagen i juni

Fototur til Skagen
Vi gjentar suksessen fra 2018 og reiser til Skagen for å nyte forsommeren! Vi drar fra Oslo torsdag 4. juni og returnerer søndag 7. juni. 
Skagen har masse å by på innen gang- og sykkelavstand, og stedet er såpass lite at vi lett kan ferdes rundt samtidig som vi holder kontakten med hverandre. Vi lar programmet være løsere denne gangen, og bli til litt underveis. Koordinering vil skje i forkant og underveis vha facebookgruppe som opprettes, viktig informasjon vil sendes ut på mail. Det legges opp til fellesmiddager både fredag og lørdag.
Forslag til utreise er torsdag 4. Juni kl 19:30 med StenaLine til Fredrikshavn (ankomst kl 07:30). 
Forslag til hjemreise er søndag 7. Juni kl 09:15 med StenaLine fra Fredrikshavn til Oslo (ankomst 18:30), eller med ColorLine fra Hirtshals kl 12:45 til Larvik (ankomst 16:30). 
Tog mellom Fredrikshavn og Skagen tar 37 minutter, hvis retur fra Hirtshals anbefales det bil. Og reiser du med bil og vil tilby plass ombord, er det fint om du oppgir det i påmeldingen.
Det fins et godt utvalg hoteller som ligger sentralt, på forrige tur bodde de fleste på Hotell Strandvejen, Hotell Strandly eller Hotell Petit. Et annet alternativ er Toftegården Guest House. 
 
Vil du være med? Send påmelding til furelaila @ gmail.com og opplys om følgende:
Vil du være med på fellesmiddag både fredag og lørdag?
Reiser du med bil og tilbyr plass ombord?
 
Vi ønsker å tidligst mulig få et inntrykk av hvor mange som blir med, derfor setter vi pris på at påmelding skjer relativt raskt. Hvis du ønsker å delta på fellesmiddager må dette meldes senest mandag 25. mai.
 
Vennlig hilsen tur-, utflukt- og festkomiteen ved Ellen, Hanne, Leif, Vidar og Laila