Fotokunst fra hjemmekontoret

Espen Dahl er en av veldig mange som jobber fra hjemmekontor om dagen og inntrykkene utenfra er begrenset. Espen har søkt inspirasjon hos fotografen Uta Barth, som på et tidspunkt fikk det for seg at det ikke er så viktig å flytte på seg, men at fotografi handler mest om å lære å se. Hun fotograferte i en periode utelukkende hjemme. Et par eksempler fra prosjektet til Uta Barth kan du se her: https://utabarth.net/work/and-of-time/#image-6 og https://utabarth.net/work/sundial/#image-13 

Espens bilder inspirert av dette prosjektet kan du se nedenfor. Resultatet ble riktig så bra!

Espen oppfordrer OKKs medlemmer til å fotografere det som er aller nærmest oss nå i disse tider hvor vi tilbringer så mye tid hjemme. Det er jo så mange fine motiver som ikke er mer enn 5 m unna. Og nå kommer jo omsider lyset etterhvert tilbake….

 

Ønsker du å sende inn bilder inspirert av Espens oppfordring? Har du et inspirerende fotoprosjekt du jobber med? Har du nyttige tips og triks om teknikk du har lyst til å dele med andre? Har du forslag til interessante steder man kan fotografere? Eller har du rett og slett et godt bilde du synes andre bør se og du vil fortelle litt om?

Vi trenger flere slike positive saker til hjemmesida vår og selv om vi nå ikke kan samles, kan vi bruke fotointeressen vår til å inspirere hverandre og bruke kreativiteten vår til å gjøre dagene litt lysere for oss selv og noen rundt oss?

Har du lyst til å bidra, send en e-post (gjerne med bilder) til info@oslokameraklubb.no, så har vi noen positive saker å publisere på hjemmesida utover våren.