Høstutstillingen – Betalingsfrist utsatt til 20. mai

Fra 19. oktober til 1. november 2020 inviterer Oslo Kamera Klubb til utstilling på galleri Albin Upp. 

Om du har sendt inn bilder til utstillingen, er betalingsfrist for deltageravgift 20. mai (utsatt fra 30. april). Deltageravgiften er kr. 550,- pr bilde og betales til kontonummer 9001.06.40821. Husk å merke innbetalingen med navnet ditt og send så en e-post til okk2020@aol.com om at deltageravgiften er betalt.

Som dere vet har interessen for å melde seg på til årets utstilling vært noe lavere enn forutsatt. Vi har derfor gitt alle anledning til å søke om å få stille ut to bilder, og noen av dere har allerede gitt beskjed om at dere ønsker detPå det nåværende tidspunktet vet vi ikke hvem av dere som vil få tilbud om det, men ber dere likevel betale for begge bildene nå (kr. 1100). De som har betalt for to bilder, men bare får stille ut ett, får selvsagt pengene tilbake. Vi håper det er greit.