Unni Hjellnes med utstilling på Cortado

Nå bør du ta deg en tur på Cafe Cortado og Bar i Grefsenveien 6 ved Nordpolen i Bydel Sagene, der OKK-medlem Unni Hjellnes har åpnet sin utstilling “Safari-Minner”. Her er Unnis egne ord om utstillingen:

«Min første naturfoto-opplevelse var i møte med fjellgorillaene i Bwindi Impenetrable Forest i Uganda. Afrikas ikoniske dyr og fugler har jeg fotografert på safarier i Tanzania og Uganda. Jeg har også vært på safari i India for å fotografere tigre og sittet lange netter blant bjørner og ulver i Finland samt fotografert fugler i Ungarn.

Med denne lille utstillingen vil jeg vise at gamle damer også kan dra på fototur og oppleve fantastiske øyeblikk med kamera. På utstillingen viser jeg noen av bildene jeg har tatt på disse turene».

Mens hun forberedte utstillingen, fikk Unni en bønn om hjelp fra landsbyen Ibanda i Uganda, der hun er engasjert i et hjelpeprosjekt. Landsbyen er rammet av kraftig flom og jordskred. Liv har gått tapt og innbyggerne trenger hjelp til telt, mat, kjøkkenredskaper, vannkanner og lommelykter for å nevne noe. Unni benytter derfor utstillingen til å samle inn penger til Ibanda. Mer om dette kan du lese på Unnis facebook-side .

Vi gleder oss til å se Unnis bilder og ønsker masse lykke til både med innsamling av penger og med utstilling.