Alternativ til tradisjonelle mandagsutflukter i mai og juni

Vanligvis starter sesongen for mandagsutflukter i mai, der vi sammen har besøkt ulike områder i Oslo. Disse utfluktene har blitt avsluttet ved at vi samles på et serveringssted. Målet har, utenom fotografering og det sosiale, vært å bli kjent med nye steder i byen vår. Mandagsutfluktene har vært populære, innimellom har det vært opp til 40 personer som har deltatt. Men i år, med pågående koronapandemi, kan vi dessverre foreløpig ikke samle så mange mennesker. Vi velger derfor å starte utfluktsesongen med en vri.
 
I mai og juni utfordrer vi dere til å se på Oslo med stadig nye øyne. Annenhver mandag publiserer vi et Oslo-tema, og dere har da to uker til å gjøre deres egen tolkning av dette temaet. Bilder som sendes inn til utfluktgruppa vil ved slutten av hver 2-ukersperiode deles i vår facebookgruppe «Oslo Kamera Klubb Bildedeling”. Her håper vi å se mange ulike tolkninger av temaene, og vi oppfordrer til å gi hverandre konstruktive tilbakemeldinger på bildene. Hvert medlem kan levere inntil to bilder. Mailadresse for innsending av bilder vil publiseres sammen med temaet.
 
Som tidligere år er det også opprettet en egen hashtag for Instagram der dere kan dele bilder fra utfluktene, denne er #Okk_Tur2020. 
 
Alle står selvfølgelig fritt til å samles i små grupper og dra på fotoutflukt sammen for å finne motiver til temaene. Benytt gjerne vår facebookgruppe «Oslo Kameraklubb Social» for å invitere med dere andre på tur.
 
Når «inne-sesongen» starter opp i september vil vi vise utvalgte bilder fra utfluktene. 
 
Dette opplegget vil vi kjøre i mai og juni. Vi vil vurdere underveis om vi kan finne mer sosiale løsninger når juli kommer.
 
Vi håper dette vil engasjere, og ser frem til å se kreative løsninger på de temaene som kommer!
 
Vennlig hilsen utfluktgruppa ved Leif, Vidar, Ellen, Hanne og Laila
 
Link til aktivitet for uke 19 og 20: https://oslokameraklubb.no/hendelse/individuelle-fotoutflukter-med-tema-pa-et-hjorne-i-oslo/
Fra en av fjorårets mandagsutflukter