Opplev Kai Tormod Hansens bilder på Ly fra 1. september

Fra 1. september kan du oppleve Kai Tormod Hansen sine bilder på Ly i Toftes gate 41 på Grünerløkka, der han presenterer utstillingen “Bark og Lav på veggen”.

Kai tar naturbilder på lysbord i studio. På denne utstillingen viser han nye bilder av rødbegerlav og furubark. Kais bilder av rødbegerlav ble premiert på den juryerte utstillingen på Preus museum for noen år siden (i klassen musikkbilder!). Hans bilder av furubark vil også være med i utstillingen 5. – 13. september i galleriet til Foto.no i Barcode sammen med andre bilder som er med til CYAN folio portofoliovisningen.

Utstillingen vil henge oppe hele september. Vernissasje er dessverre ikke mulig å arrangere med dagens smitteverntiltak, men fotografen vil være til stede på Ly kl 18:00-19:00 den 1., 3., 8. og 9 september (tirsdag og torsdag de to første ukene).

Vi gleder oss til å se Kais bilder på veggene på Ly!